Prowadzenie uslug gastronomicznych

System POS to program gastronomiczny do prowadzenia każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe także tym odpowiednie.

Dla maluchach i ważniejszych lokali POS bardzo świetnie zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, jak oraz szybkich sieci gastronomicznych. To absolutne narzędzie, dobrane do publikacji na pewnej liczbie stanowisk POS. Program w bezpośredni sposób usprawni panowanie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną kontrolę nad każdym etapem funkcji w lokalu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni a na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

System business intelligenceBusiness Intelligence | Systemy ERP | POLKAS

Zgodność z kolejnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami a sposobami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Życie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Przyjemny i logiczny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w polu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.