Krajalnica aligator

http://erp.polkas.pl/comarch-erp-optima/

Krajalnica do sera to narzędzie gastronomiczne używane zarówno w pozycjach restauracyjnych kiedy i marketach spożywczych. W części firmy decydują się na zakup urządzenia będącego do cięcia sera i wędlin. Należy jednakże pamiętać, że krajalnica do sera powinna stanowić teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice używane w tematach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia cechują się wiele wyższą skutecznością niż urządzenia przeznaczone do pracy w składzie, gdzie traktowane są sporadycznie do krojenia mniejszych liczbie towarów. Elementem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie właśnie na oczekiwanie klienta, ale i oferowane w formie krojonej na obszarach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i efektywność pracy dzięki ostrym nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki łączą się w z góry danym miejscu. Jeżeli krojony produkt uznaje żyć ładowany w punkcie dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie przenoszona przez urządzenie. Istnieje ostatnie droga posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu również możemy wygodnie kroić wykorzystując w niniejszym sensu nasadkę dociskową daną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje jeszcze zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, by nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupie zbudowane są z aluminium - elementy mające relacja z owocami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki obecnemu są one naturalniejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.