Gastro szef download free

Program Gastro SZEF prowadzi gospodarkę magazynową biura w oparciu o dokumenty magazynowe, a dodatkowo sprzedaż , jaka stała przeprowadzona na zajęciach kelnerskich.

Kontrola zużycia środków na zasadzie wprowadzonych kart kalkulacyjnych program robi odpowiednie rozchody składników dań, wylicza kalkulacje, marże, wsad do kotła, a ponadto zapotrzebowanie na nowe składniki. Informacje pomysłu są podstawą rejestracji materiałowej w wartościach nabycia oraz gastronomicznych, oraz z automatyczną dekretacją do prawidłowych programów finansowo-księgowych.
Zgoda z narzędziami fiskalnymi
Przesyłanie znanych z kasami jest dwukierunkowe. Z pewnej strony GASTRO SZEF wysyła do walut dane o składnikach, grupach towarowych, kelnerach; z przeciwnej części korzysta z walut dane o sprzedaży wykonanych potraw, obrocie syntetycznym każdej kasy i wszystkiego kelnera. Dzięki takiemu rozwiązaniu kasy fiskalne po początkowym zaprogramowaniu przez serwis, nie zmuszają obsługi do żadnych umiejętności programowania, gdyż całość przekazywania informacji przeprowadzana jest przez program Gastro.
Dokładne analizy i raporty
Użycie nowej metod OLAP umożliwia zakładanie swoich praktyk w dowolnym przekroju. Analizy mogą wspierać tę pracę kierownictwa np. odpowiedzą na badanie jak wskazuje nowa promocja, jak leczyć w podejmowaniu decyzji, które stanowią cel strategiczny przez wsparcie w odszukiwaniu nowych trendów rynkowych i efektywniejszy wgląd w produkty wcześniej podejmowanych działań.
Gastro prawdopodobnie żyć zużyte i dostosowane w kilku lokalach. Właściciel w biurze może centralnie zarządzać siecią barów czy restauracji. System Gastro jest skalowalny. Istotnym elementem pełnemu jest podstawowy program Gastro SZEF, który przez łącza internetowe,ma możliwość wysłania informacji pomiędzy lokalnymi wyposażonymi w pomysł.
W relacje od organizacji możliwa jest całościowa centralizacja wprowadzanych informacji, jak również zdecydowanie w jednych lokalach. Niezależnie z tego, wychodzą spośród niego do lokali informacje o asortymencie, jakim mogą korzystać kasy fiskalne, o organizacji lokalu, o wynegocjowanych cenach nabycia i sprzedaży.