Ekran dotykowy do tabletu overmax

GASTRO POS jest programem, który zezwala na szybką i intuicyjną sprzedaż, opracowaną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak bardzo prosty system na placu gastronomicznym zajmuje się wielkim uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa uczestniczy w praktyce kelnerom i tymże tymże ułatwia szkolenie nowych pracowników.

E pracownikComarch ERP e-Pracownik | Systemy ERP | POLKAS

Dzięki bardzo popularnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje pięknych i długotrwałych szkoleń, oraz bardzo niska metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, zintegrowana z wysoką paletą funkcji, znacznie dobra sprawdzi się w nie lecz w średnim, pojedynczym lokalu, lecz jeszcze w budowy gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo pracom i modułom GASTRO POS jest bardzo sprawnym systemem, jaki zdobędziemy na zbytu. W współzależności od profilu lokalu, lub stanowi to bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najzdrowsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich pracowników do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring również jego czasu pracy jak również sukcesie jaki generuje. W relacje od miejsca, można i ustalić widok opcji tak, aby był on dobrany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, właściciel jest dojazd do całych możliwości. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do swoich potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w jakimś momencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgoda z sposobami hotelowymi i narzędziami do zadań specjalnych.